Skriv ut

Stöd människors kamp för demokrati, mänskliga rättigheter och fred i Olof Palmes anda världen över. Bli månadsgivare. Ditt stöd gör skillnad.

Solidaritet med Hongkong

Den svenska arbetarrörelsen måste tillsammans stå upp för Hongkongbornas demokratiska rättigheter, skriver Anna Sundström.

Läs mer

Läs även:
Vår medlemsorganisation LO: Hongkong ropar på hjälp
Vår medlemsorganisation Livs: Stöduttalande för arbetarna i Hongkong

Solidaritetstävling

Socialdemokraterna och Palmecentret har dragit i gång en solidaritetstävling. Det partidistrikt som värvar flest månadsgivare i förhållande till sitt medlemsantal vinner en resa för tre personer till Sydafrika, för att på plats följa hur svensk arbetarrörelse bedriver solidaritetsprojekt.

Läs mer

Kommunal Öst stöttar kvinnors organisering

Kommunals avdelning Öst stöttar genom Palmecentret ett nätverksprojekt för kvinnor på landsbygden i Bosnien och Hercegovina. Mevlida Mehanović är en av eldsjälarna.

Läs mer

Palmecentrets på SSU:s kongress

Vår medlemsorganisation SSU hade kongress i Karlstad 9–12 augusti och Palmecentret var på plats.
SSU har en lång tradition av internationell solidaritet och samarbete med Palmecentret. Vi önskar den nya förbundsstyrelsen lycka till och ser fram emot gott samarbete!

Globala torget på Bokmässan

Den 26 september öppnar Bokmässan i Göteborg och även i år är det Palmecentret som projektleder Globala Torget. Med över 100 scenprogram är Globala Torget höstens stora händelse för globala frågor, världslitteratur och framtidens lösningar.
Läs mer

Hongkong, Sydafrika, Syrien, Nicaragua, Palmedagarna

Många intressanta arrangemang just nu! Förutom Bokmässan i Göteborg är Palmecentret med och anordnar seminarier om bland annat Hongkong, Sydafrika, Syrien och Nicaragua. Och 16–17 november är det dags för Palmedagarna.
Läs mer om våra evenemang

Ge en gåva som gör skillnad!

Vill du uppvakta någon som fyller år eller som bör firas av någon annan anledning? Ge bort ett gåvobevis från Palmecentret! Då stödjer du människors kamp för demokrati, mänskliga rättigheter och fred i Olof Palmes anda.

Läs mer här

 

 

Publiceringsdatum: 2019-08-29

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...