Skriv ut

Då kör vi äntligen igång! Vi är tre praktikanter som via Palmecentret befinner oss på tre olika organisationer i södra Afrika. I vår blogg kommer ni att kunna läsa våra öppna brev till varandra om våra organisationer, länderna vi befinner oss i och en massa mer

För hösten 2014 har Palmecentret rekryterat tre praktikanter som nu är på plats hos våra samarbetsorganisationer i södra Afrika. De har startat en gemensam blogg med öppna brev till varandra om sina organisationer, länderna de befinner sig i och mycket mer.

Följ bloggen http://palmepraktikanterna.com/ som skrivs av Palmepraktikanterna:

  • Hanna Berhanusdotter som gör sin praktik i Harare, Zimbabwe, på Palmecentrets samarbetsorganisation WIPSU (Women in Politics Support Unit in Zimbabwe). WIPSU arbetar för att stödja och öka antalet kvinnliga politiker och beslutsfattare.
  • Jon Högman praktiserar på organisationen ETU (Education and Training Unit) i Johannesburg, Sydafrika. ETU är en mångårig samarbetspartner till Palmecentret som arbetar med politiska utbildningar och insatser för att förebygga hiv och aids.
  • Annabel Merkel har åkt till Windhoek, Namibia, för att göra sin praktik hos organisationen Sister Namibia. Sister Namibia är en feministisk organisation som arbetar förjämställdhet och mot våld mot kvinnor.

Publiceringsdatum: 2014-10-01

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...