Skriv ut

Palmecentret arbetar i Olof Palmes anda för demokrati, mänskliga rättigheter och fred. Vi är den svenska arbetarrörelsens samarbetsorganisation för internationell verksamhet och opinionsbildning. Tillsammans med våra 27 medlemsorganisationer bedriver vi varje år cirka 250 projekt i omkring 30 länder. Vi är cirka 35 anställda i Sverige och nio som arbetar utomlands. Vårt mål är att ge makt åt människor att förändra de samhällen de lever i och därmed sina egna liv. Den svenska arbetarrörelsens stora internationella nätverk gör det möjligt att samarbeta med partners som delar våra värderingar världen över.

Vi söker nu en ny ledningsassistent till Palmecentret. Tjänsten är ett vikariat på sex månader, med möjlighet till tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifterna består av att ge administrativt stöd till generalsekreteraren och övriga ledningsgruppen i deras arbete med administration, bokningar, planering och organisation. Du planerar möten och säkerställer att de kan genomföras som planerat. Vid möten fungerar du som sekreterare, och utöver detta tar du fram underlag och utreder administrativa frågor. Du arbetar även med Palmecentrets praktikantverksamhet.

Du som söker tjänsten har utbildning inom ekonomi eller administration. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med koordinerande och administrativa arbetsuppgifter. Om du dessutom har gjort det inom någon av Palmecentrets medlemsorganisationer är det extra intressant för oss. Erfarenhet av internationellt utvecklingssamarbete är särskilt meriterande. Du har mycket goda kunskaper i hela Office-paketet, samt i både engelska och svenska i tal och skrift. Ditt arbete är utåtriktat med mycket kommunikation både externt och internt, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad, social och strukturerad. Vidare är du flexibel och samarbetsvillig, och gillar att vara ”spindeln i nätet”. För rätt person väntar ett stimulerande arbete i en internationell och dynamisk miljö.

Tillträde snarast. Lön efter överenskommelse.

Vi emotser din ansökan senast 2017-04-25 till therese.persson@palmecenter.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Palmecentret har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Facklig representant är Jonatan Karreskog 08-677 57 67.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av generalsekreterare Anna Sundström 08-677 57 80 eller personalchef Magdalena Agrell 08-677 57 41.

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...