Växla språk / Change language EN
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Cookie- och integritetspolicy på Palmecenters webbplats

Tack för att du besöker Palmecenters webbplats. För att skapa bästa möjliga upplevelse för dig, används cookies på webbplatsen. Genom användning av webbplatsen accepterar du användning av cookies. På den här sidan kan du som användare läsa om Palmecenters cookie- och integritetspolicy som gäller på denna webbplats. Du har möjlighet att ta del av hur Palmecenter använder sig av cookies samt hur dina personuppgifter behandlas. Vidare kan du läsa vilka rättigheter du som användaren har gällande dina personuppgifter och hur du kommer i kontakt med oss om du har frågor eller önskar mer information om hur vi hanterar cookies och personuppgifter.

Palmecenters informationsplikt

Enligt Lag (2003:389) om elektronisk kommunikation som varit i kraft sedan 2003 ska en användare vid nyttjandet av en webbplats, som använder sig av cookies och hanterar personuppgifter, informeras om och hur webbplatsen använder sig av cookies. Du som användare har fortfarande alternativet att hindra användningen av cookies. Om du inte vill acceptera cookies, kan du ändra inställningarna i din webbläsare för att hindra användningen av cookies. Spärrning av cookies kan dock komma att påverka användarens upplevelse av webbplatsen. Webbplatsen samlar även in personuppgifter. Dessa behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) med Datainspektionen som tillsynsmyndighet, vilket beskrivs mer i detalj nedan under ”Behandling av personuppgifter”. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Skulle du önska återkalla ditt samtycke kan du även i efterhand justera dina inställningar i webbläsaren.

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som lagras i din dator eller mobila enhet när du besöker och använder en webbplats. Cookies används för att spåra aktiviteterna av användaren på en webbplats.

Det finns olika sorters cookies som används på webbplatser. Nedan angivna cookies är de som används här på denna webbplats.

“Sessionscookies” är tillfälliga cookies som bara är aktiva så länge du använder din webbläsare, men försvinner direkt när webbläsaren har stängts ner.

“Permanenta cookies” lagras som en fil i din enhet och finns kvar även efter att webbläsaren har stängts ner, men har ett på förhand angivet utgångsdatum. Vidare är det möjligt för användaren att själv ta bort permanenta cookies manuellt i sin enhet. Permanenta cookies används för att webbplatsen ska kunna identifiera användaren vid återbesök till webbplatsen.

“Förstaparts-cookies” är en cookie som har samma domännamnsanvändare som webbplatsen, innebärande att det är denna webbplats som sätter cookien.

Hur används cookies på Palmecenters webbplats?

Palmecenter använder cookies som är nödvändiga för att förbättra användarens upplevelse genom att underlätta navigeringen på webbplatsen och anpassa innehållet till användaren.

Sessionscookies hjälper oss att hålla reda på och känna igen din webbläsare. Det innebär exempelvis att du återgår till tidigare sida om du klickar på ”förgående sida” i webbläsaren. Sessions-cookies lagras inte permanent i din dator, utan de försvinner när du stänger din webbläsare.

Permanenta cookies gör att webbplatsen känner igen dig vid ett återbesök, och används för att exempelvis vissa meddelanden bara visas en gång.

Här kan du se en lista på de cookies som finns på Palmecenters webbplats

Namn: _atuvs
Upphör gälla: I slutet av sessionen
Syfte: This cookie is associated with the AddThis social sharing widget which is commonly embedded in websites to enable visitors to share content with a range of networking and sharing platforms.

Namn: loc
Upphör gälla: 395 dagar
Syfte: This cookie is associated with the AddThis social sharing widget which is commonly embedded in websites to enable visitors to share content with a range of networking and sharing platforms.

Namn: uvc
Upphör gälla: 395 dagar
Syfte: This cookie is associated with the AddThis social sharing widget which is commonly embedded in websites to enable visitors to share content with a range of networking and sharing platforms.

Namn: _atucv
Upphör gälla: 395 dagar
Syfte: This cookie is associated with the AddThis social sharing widget which is commonly embedded in websites to enable visitors to share content with a range of networking and sharing platforms.

Namn: cookie_notice_accepted
Upphör gälla: 7 dagar
Syfte: Sparar att accept av cookies i cookies-listen

För ytterligare information om cookies och personuppgiftsbehandling är du välkommen att kontakta oss

Senaste revideringen av policyn utfördes 21 sept. 2020.