Skriv ut
Om du vill engagera dig för internationell solidaritet kan du göra en egen insamling till Palmecentrets solidaritetsfond. Insamling är praktisk solidaritet och bildar samtidigt opinion för din fråga.

Många av Palmecentrets medlemsorganisationer gör insamlingar när de har möjlighet. Det kan till exempel vara i samband med årsmöten, kurser och torgmöten. Palmecentret ser mycket positivt på alla insamlingsinitiativ och hjälper därför gärna till om ni behöver material. Kontakta insamlingsansvarig med era önskemål.

Ett ännu bättre sätt att bidra till insamlingen är att värva månadsgivare. Fråga medlemmar, arbetskamrater och mötesdeltagare om de vill ge bidrag regelbundet genom att bli månadsgivare. Det ger den långsiktighet som Palmecentret behöver i samarbetet med våra partners världen över.

Kampanj: Bekämpa slaveriet

Det finns fler än 21 miljoner slavarbetare världen över. Det handlar om människor som tvingats till arbete genom antingen våld, hot, skuldsättning eller beslagtagna identitetshandlingar. Palmecentrets partners hjälper arbetare att ta strid mot hänsynslösa arbetsgivare. De behöver ditt stöd:

Ladda ner eller beställ tryckta exemplar av broschyren Frihet! Bekämpa slaveriet som innehåller spännande reportage om våra partners arbete mot slavarbete och information om kampanjen.

Samla in med bössor. Bössgördel hittar du här.

Samla in genom att uppmana människor att bidra via SWISCH och SMS. Uppgifterna hittar du i flygblad Frihet som du kan ladda ner och skriva ut.

 

Samla in till Palmecentrets solidaritetsfond

Vill du samla in pengar men ingen av våra kampanjer känns aktuella eller rätt för dig kan du samla in till Palmecentrets generella verksamhet. Då går pengar till alla våra olika centrala projekt. Till det finns inget särskilt flygblad, men istället kan man använda Internationella socialdemokraten som är en infomationstidning som vanligtvis kommer en gång om året. Den kan beställas här.
Generellt material

Bössgördel Tack för din gåva!

Skrivs ut på ett liggande A4 papper och klipps ut längs den blå linjen. Tejpas fast på insidan av insamlingsbössan. Ladda ner bössgördel.

Månadsgivartalong

Skrivs ut dubbelsidigt. Kan vikas ihop och postas utan frimärke. Ladda ner en medgivandeblankett.

Har du frågor om kampanjmaterialet? Kontakta roshan.rydell@palmecenter.com

Till toppen av sidan
Att samla in pengar samtidigt som ni delar flygblad eller har ett bokbord förstärker det budskap ni vill kommunicera.

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...