Växla språk / Change language EN
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Publicerad 2020-09-16
Alla

Global Green Deals Forum

Välkomna att delta på ett globalt forum för samtal om en rättvis klimatomställning, 1 oktober 2020.

LIVE 1/10

Vår planet är på väg mot en klimatkollaps. Framtidens fred, frihet och globala utveckling i världen hänger på hur väl vi respekterar de ekologiska begränsningarna idag. För att lyckas med detta behöver vi ändra vårt sätt att leva på ett fundamentalt sätt. Men hur kan vi åstadkomma en klimatomställning som också är rättvis och jämlik? Vilka strategier har lyckats idag, runt om i världen?

Dessa frågor och många mer kommer diskuteras av representanter från politiken, fackföreningar, näringslivet, akademin och klimatrörelsen på Global Deals Forum den 1 oktober 2020.

Palmecentret arrangerar detta forum tillsammans med Friedrich-Ebert-Stiftung, the German Trade Union Confederation (DGB) och the Climate Alliance Germany.

Läs mer och anmäl dig här! Forumet är kostnadsfritt.

Vår medverkan

Kan en Ecocid-lag förhindra klimatförstörelse?
1 oktober, 13.30 – 14.30

I dagsläget är det fullt lagligt för företag och stater att förstöra vår natur. Att göra ecocid till en internationell lag skulle skapa förändring kring detta. Hur skulle en lagförändring för att skydda naturen bidra till en rättvis klimatomställning? Hur kan vi gå framåt? Med Anna Sundström (Palmecentret) och Pella Theil (End Ecocid)

Palmecentret och End Ecocid arrangerar denna workshop på Green Deal Forum.

OBS: Hela forumet och alla samtal sker på engelska.