Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Publicerad 2023-01-03
Alla jobb

OLOF PALMES INTERNATIONELLA CENTER SÖKER PRAKTIKANT KOMMUNIKATIONSAVDELNINGEN

Är du i slutet av din utbildning och vill ha nyttiga erfarenheter inför framtida arbetsliv? Vi erbjuder praktik för dig som har möjlighet att praktisera som en del av dina studier där den är relevant för din utbildning. Vi söker dig som vill göra din praktik hos oss under våren 2023 alternativt hösten 2023

Du går högskoleprogram med inriktning på kommunikation och har ett intresse för och kunskap om internationella frågor.

Du kommer att ingå i kommunikationsavdelningen och får bland annat vara delaktig i produktion av texter och annat material till digitala kanaler, debattinlägg, verksamhetsberättelse och vara med och arrangera våra seminarier och träffar med internationella representanter och våra medlemsorganisationer.

Du bör behärska engelska och svenska väl, i tal och skrift, behärskar publiceringsverktyg och sociala medier samt delar arbetarrörelsens värderingar. Praktiken är förlagd till Stockholm och är obetald. Praktikperioden omfattar vårterminen alternativt höstterminen 2023 och är på heltid.

Du gillar att koordinera samt att vara en del av ett lag och kunna vara ansvarig att driva specifika processer i samråd med andra. Om du har erfarenhet från någon av Olof Palmes Internationella Centers medlemsorganisationer är det meriterande.

Skicka ditt CV och ett personligt brev på max 1 sida till jobb@palmecenter.se, där du besvarar nedanstående frågor. Ange ”praktik kommunikation 2023” i ämnesraden.

  1. Studerar du på universitet, högskola, folkhögskola, yrkesutbildning eller genom annan eftergymnasial utbildning?
  2. Hur lång är din praktikperiod?
  3. Varför vill du göra praktik hos Olof Palmes Internationella Center?
  4. Vad kan du tillföra Olof Palmes Internationella Center?

Välkommen med din ansökan!