Skriv ut
Palmecentret arbetar i Olof Palmes anda för demokrati, mänskliga rättigheter och fred. Vi är den svenska arbetarrörelsens samarbetsorganisation för internationell solidaritet och opinionsbildning. Vi är en progressiv, dynamisk arbetsplats som ger utrymme till stor autonomi i utförandet av arbetsuppgifter, internationellt arbete och erbjuder möjlighet att vara med och påverka samhällsutvecklingen i Sverige och i våra samarbetsländer tillsammans med den svenska arbetarrörelsen och våra partners. Vårt huvudkontor ligger centralt beläget på Sveavägen 68 och vi är cirka 40 anställda i Sverige och 9 personer utomlands. Tillsammans med våra 27 medlemsorganisationer bedriver vi varje år cirka 200 projekt i omkring 30 länder till stöd för organisering för en annan värld.

Vill du tillsammans med oss arbeta för demokrati, mänskliga rättigheter och fred, samt delar arbetarrörelsens värderingar, ska du skicka in din ansökan till oss snarast!

Vi söker dig som vill arbeta som organisationssekreterare och är en erfaren administratör som trivs i och vill arbeta och utvecklas i denna roll på lång sikt. Du ingår i generalsekreterarens stab och ger generalsekreteraren och ledningsgruppen administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter är bland andra: vardaglig administration, föra protokoll, bokningar vid resor, planering av möten och du ser även till att de kan genomföras som planerat samt håller ordning på kontoret. Utöver detta tar du fram underlag, utreder administrativa frågor samt kommunicerar internt inom Palmecentret och även externt. Du tycker också att det är intressant med organisationsutveckling där du arbetar med att utveckla din roll och våra administrativa system.

Du som söker tjänsten har utbildning inom administration och grundläggande kunskaper inom ekonomi. Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet som kvalificerad administratör. Om du dessutom har arbetat för Palmecentret eller någon av våra medlemsorganisationer är det extra intressant för oss. Erfarenhet från internationellt utvecklingssamarbete är särskilt meriterande. Du har mycket goda kunskaper i hela Office-paketet, samt i både svenska och engelska i tal och skrift. Du är serviceinriktad, strukturerad och kan arbeta självständigt. Du tycker om att tillsammans med andra driva utvecklings- och förbättringsarbeten inom en organisation.

Skicka ansökan till jobb@palmecenter.se senast den 2019-01-06.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Lön efter överenskommelse. Palmecentret tillämpar provanställning om 6 månader.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av HR-chef Helena Byman, helena.byman@palmecenter.se.

Palmecentret har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund och Akademikerförbunden. Facklig representant Handels: Frida Perjus, frida.perjus@palmecenter.se. Facklig representant Akademikerförbunden: Thair Ismail, thair.ismail@palmecenter.se

Välkommen med din ansökan!

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...