Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Publicerad 2022-08-30
Alla evenemang

Teaterföreställning: Strutsdansen

Live från Globala Torget på Bokmässan i Göteborg. Lördag 24 sep kl. 10.30, 12.30 och 13.30.

Det sägs att strutsar stoppar huvudet i sanden för att de tror att de kan undvika faror på det viset. Det sägs också att människor inte kan förhålla sig till faror som ligger för långt bort. Det första påståendet är bara hittepå. Men det andra ligger det nog något i.

Strutsdansen frågar sig varför vi trots att vi vet vad vi bör göra ändå inte gör det. Men vi får också träffa människor som gör vad de kan för att bidra i kampen mot den globala uppvärmningen.

Strutsdansen är en teaterföreställning som väcker tankar, känslor – och ett och annat skratt – kring vår tids största ödesfråga. På bokmässan får vi se ett utdrag ur föreställningen, som kommer att ha premiär i december 2022.

*Eventet visas gratis på Facebook eller GT-play. För att kunna ta del av programmet på plats på Bokmässan krävs en entrébiljett. Köp din biljett till rabatterat pris genom Palmecentret:

Köp rabatterad biljett!

Titta online!

Av och med: Maria Lindström, Petter Billengren och Joakim Sikberg.

Tid: På lördagen 24 september visas tre föreställningar: 10.30, 12.30 och 13.30.

Scen: Globala Torgets studio, H-hallen, plan 1 på Bokmässan.

Arrangör: Olof Palmes Internationella Center


Globala Torget på Bokmässan i Göteborg är platsen där samtida litteratur möter aktuella världshändelser. Årets teman är Real CrimeTime (tillsammans löser vi världens värst brott!), Klimatkrisen, Sydafrika och Röster från Ukraina. Delta på plats på mässan eller följ programmet live på Facebook eller Globala Torgets hemsida.

Mer om Globala Torget
Mer om Bokmässan