Skriv ut
För dig som redan är aktiv i ett utvecklingsprojekt genom Palmecentret har vi här samlat viktig information om till exempel utbildning, metodstöd och anvisningar för att driva projekt. Aktuella blanketter för ansökan och rapportering finns också här.

Palmecentrets medlemsorganisationer kan ansöka om tre typer av stöd för projektarbete. Stödformerna baseras på biståndsmyndigheten Sidas sätt att organisera den del av svenskt bistånd som förmedlas via enskilda organisationer. De tre stödformerna är stöd till civila samhället (CSO), partiinriktat demokratistöd (PAO) och stöd för information i Sverige (INFO). Klicka på rubriken ”Ansöka och rapportera” i vänstermenyn för anvisningar och blanketter för respektive stödform.

Projekthandbok för Palmecentrets medlemsorganisationer

projekthandboksomslagSom stöd i arbetet med att ansöka om att ingå ett projektsamarbete har Palmecentret tagit fram en projekthandbok. I den får du vägledning, inspiration och konkreta tips när det gäller planering, mätning av resultat, ekonomihantering och mycket annat. Projekthandboken kan läsas individuellt men bäst fungerar det om alla i projektgruppen läser den tillsammans innan ni börjar formulera ansökan. Beställ projekthandboken från info@palmecenter.se eller ladda ner den som pdf. Den finns även på engelska. Se också våra andra handböcker till stöd för projektaktiva.

 

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...