Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Engagera dig

Engagera dig för en rättvis värld

Brinner du för att skapa en bättre värld? Det behövs fler motkrafter som engagerar sig för jämlikhet, demokrati och rättvisa. Gör det med oss på Palmecentret!

Starta en insamling

Palmecentrets verksamhet är beroende av frivilliga bidrag. Ett enkelt sätt för dig som vill bidra till praktisk solidaritet är att starta en egen insamling. Anordna en loppis, spring ett lopp eller samla in pengar till din födelsedag på Facebook eller Instagram. Engagera dina kollegor och föreningskamrater. Tillsammans gör vi skillnad.

Engagera dig i ett solidaritetsprojekt

Den svenska arbetarrörelsen har genom Palmecentret samarbetsorganisationer i hela världen. Du som är medlem i någon av våra 27 medlemsorganisationer har möjlighet att engagera dig i din organisations internationella verksamhet. Hör av dig till oss för att få veta vilka möjligheter som finns.

Följ oss på sociala medier

Palmecentret finns på Facebook, Instagram och X (Twitter). Där berättar vi om vårt internationella arbete, uttalar oss i aktuella frågor, sprider kunskap och interagerar med våra följare. Stärk vår röst och hjälp oss att nå ut – gilla, ogilla, kommentera och dela!


Kom igång

Så här kan du engagera dig

Så här kan din organisation engagera sig

MO Academy - för aktiva i medlemsorganisationer