Skriv ut
Är du intresserad av internationella frågor? Vill du lära dig mer? Vill du engagera dig och göra något praktiskt för en rättvisare värld?

Genom att lära dig mer och berätta för andra om situationen i olika länder kan du bidra till att väcka engagemang och bilda opinion. När du blir månadsgivare är du med och gör det möjligt för Palmecentret och partners att arbeta för demokrati, mänskliga rättigheter och fred. Du kan också göra en egen insamling din organisation eller på din arbetsplats till förmån för Palmecentrets solidaritetsfond.

Är du student med intresse för utvecklingsarbete som delar arbetarrörelsens värderingar? Då kan du ansöka om att göra praktik hos oss.

Du kan också själv bli aktiv i ett solidaritetsprojekt genom Palmecentret. Det gör du genom att engagera dig i din organisations pågående arbete eller genom att arbeta för att din organisation ska starta ett projekt.

I menyn till vänster finns tips och information om hur du kan lära dig mer och engagera dig på olika sätt.

För dig som är medlem i våra medlemsorganisationer och redan är engagerad i ett utvecklingsprojekt finns aktuell information och blanketter under För projektaktiva.

 

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...