Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Press

Pressrum

Välkommen till Palmecentrets pressrum! Vi hjälper dig som journalist med att ta fram fakta du behöver, eller hitta rätt person om du vill göra en intervju. Vi förmedlar kontakt med vår generalsekreterare, ordförande, sakkunniga inom olika områden, eller med kontakter inom våra medlemsorganisationer i Sverige eller våra partnerorganisationer runt om i världen.

Presskontakt

Presstelefon: 08-677 57 47

 

Björn Lindh
Projektledare omvärldsanalys och idédebatt
Ring: +46 (0)76 118 57 23
bjorn.lindh@palmecenter.se

 

 

 

Vår generalsekreterare

Anna Sundström är generalsekreterare för Olof Palmes Internationella Center sedan 2017. Dessförinnan arbetade hon på Utrikesdepartementets ministerkansli. Tidigare har hon arbetat som internationell sekreterare för S-kvinnor, som internationell sekreterare och politiskt sakkunnig på Riksdagen och som verksamhetschef på Palmecentret.

Vår senaste rapport

Friheten är inte bara i fara – den är under attack. Och hotet mot demokratin finns såväl på hemmaplan som ute i världen. På det här temat har journalisterna Mats Wingborg och Anna-Lena Lodenius sammanställt texter om högerextrema och auktoritära krafter i Sverige och Europa.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev från Palmecentret en gång i månaden, och evenemangsinbjudningar när det beger sig!

Evenemang

Palmecentret anordnar regelbundet samtal, evenemang och seminarier på aktuella globala teman. Ofta har vi långväga spännande gäster i panelen. Journalister är välkomna att kontakta oss för att boka intervjuer med våra panelister.

Debattartiklar