Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Press

Pressrum

Välkommen till Palmecentrets pressrum! Vi hjälper dig som journalist med att ta fram fakta du behöver, eller hitta rätt person om du vill göra en intervju. Vi förmedlar kontakt med vår generalsekreterare, ordförande, sakkunniga inom olika områden, eller med kontakter inom våra medlemsorganisationer i Sverige eller våra partnerorganisationer runt om i världen.

Presskontakt

Dan Wergelius
Press & opinion
Ring: 073 513 48 25
dan.wergelius@palmecenter.se


Anna Wickman

Kommunikationschef
Ring: 076 763 88 32
anna.wickman@palmecenter.se

Vår generalsekreterare

Anna Sundström är generalsekreterare för Olof Palmes Internationella Center sedan 2017. Dessförinnan arbetade hon på Utrikesdepartementets ministerkansli. Tidigare har hon arbetat som internationell sekreterare för S-kvinnor, som internationell sekreterare och politiskt sakkunnig på Riksdagen och som verksamhetschef på Palmecentret.

Vår senaste rapport

I ”Varning! Frihet i fara – en rapport om de auktoritära ledarna” ger författarna en bild av vilka olika faktorer som bidragit till att länder slutit sig alltmer och nu leds av auktoritära ledare som vunnit gehör för sin populism. I rapporten beskrivs också hur samhällen förändras snabbt efter tillträdet av en ledare med auktoritära tendenser men även till vilket pris detta sker.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev från Palmecentret en gång i månaden, och evenemangsinbjudningar när det beger sig!

Evenemang

Palmecentret anordnar regelbundet samtal, evenemang och seminarier på aktuella globala teman. Ofta har vi långväga spännande gäster i panelen. Journalister är välkomna att kontakta oss för att boka intervjuer med våra panelister.

Debattartiklar