Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Publicerad 2021-03-30
Alla nyheter

Sjung med och bidra till den internationella solidariteten!

Samla in pengar till internationell solidaritet genom att lyssna på klassiska arbetarrörelselåtar. Så enkelt kan det vara.

Stefan Löfvén, Ingvar Carlsson, Ann Linde och Annika Strandhäll är bara några av de namn som är med och sjunger på Socialdemokraternas Jubileumskörs skiva ”På rätt sida av historien” där klassiska arbetarsånger fått nya versioner. Nu är det klart att skivans royaltyintänkter går till Palmecentrets arbete för internationell solidaritet och rättvisa!

Skivan släpptes i början av 2019. Initiativtagare var Jesper Eneroth, S-ledare i kyrkomötet och en stor vän av att arbetarrörelsen ska vara stolt över sin historia. På skivan finns bland annat Internationalen, Arbetets söner, Arbetets kvinnor, Vi bygger landet och Bella Ciao.

– Det är jätteroligt att Jesper bestämt sig för att alla intäkter går till Palmecentrets solidaritetfond. Vi använder pengarna till de drygt 200 projekt som vi bedriver runt om i världen, säger generalsekreterare Anna Sundström.

Spela låtarna på ditt årsmöte, kongress, föreningsträff eller varför inte bara hemma i vardagsrummet. Varje lyssning bidrar till vår gemensamma kamp för en bättre och mer solidarisk värld.

Lyssna här!

Bild: SSU