Skriv ut
Här publicerar vi lediga tjänster och uppdrag. Palmecentret har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontana ansökningar, utan endast ansökningar för utannonserade jobb.

Palmecentret söker en HR-chef

Palmecentret har under de senaste åren vuxit och vi fortsätter att växa. Med denna nya roll som HR-chef erbjuder vi ett jobb för dig som vill jobba verksamhetsnära såväl med operativa som utvecklingsinriktade frågor. Då rollen är ny i organisationen kommer du också få möjlighet att forma och påverka innehållet i tjänsten.
Läs mer och ansök

Palmecentret söker en kommunikatör för opinionsbildning

Olof Palmes Internationella Center ökar sin ambitionsnivå när det gäller kommunikation, opinionsbildning och insamling. Därför behöver vi nu en engagerad och kreativ kommunikatör med inriktning på policyfrågor och opinionsbildning.
Läs mer och ansök

Palmecentret söker en insamlare

Olof Palmes Internationella Center ökar sin ambitionsnivå när det gäller kommunikation, opinionsbildning och insamling. Därför förstärker vi nu vår insamling under ett år. Vi letar efter dig som kan bli en engagerad och idérik insamlare.
Läs mer och ansök

Praktik

Palmecentret erbjuder möjlighet till praktik, både vid huvudkontoret i Stockholm och på lokalkontor och samarbetsorganisationer runt om i världen. Vi har två praktikperioder om året: januari-juni och augusti-januari. Ansökningstiden för höstens praktikanter har passerat.

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...