Skriv ut
Palmecentret arbetar i dag i över 200 projekt runt om i världen för att bidra till människors makt att forma sina samhällen och sina egna liv. För att, tillsammans med våra partners, kunna göra det måste vi bedriva en verksamhet av god kvalité och ständigt arbeta med förbättringar och utveckling av vår organisation och verksamhet.

Ett mycket viktigt bidrag i det förbättringsarbetet är synpunkter och information från personer som direkt eller indirekt arbetar med eller kommer i kontakt med Palmecentret och de medel vi förmedlar. Det kan handla om mer allmänna synpunkter på Palmecentrets verksamhet eller mer specifik återkoppling vad avser händelser och vår organisation.

Du är välkommen att kontakta vem som helst av Palmecentrets personal eller använda Palmecentrets informationsservice. Email: info@palmecenter.se, Tel: 08-677 57 70.

Du kan också skriva ett meddelande med dina synpunkter i fältet nedan.

Du väljer själv om du vill lämna dina kontaktuppgifter eller inte. I de fall vi behöver göra en grundligare undersökning mot bakgrund av din återkoppling hjälper det oss om vi kan ta kontakt med dig.

Tack för din återkoppling!

Till toppen av sidan

Nyhetsbrev

Prenumerera gratis på våra nyhetsbrev och inbjudningar till seminarier.
Jag önskar prenumerera på följande...