Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Foto: Unsplash
Publicerad 2023-10-13
Alla notiser för mo:s

Välkommen på Palmecentrets projektledarutbildning

Den 9-10 december på Rönneberga kursgård, Lidingö. Anmäl dig senast den 6 november!

Projektaktiv eller planerar att bli?

Nu bjuder vi in dig som är engagerad i projektverksamhet genom Palmecentret, och dig som planerar att starta upp ett internationellt projekt via Palmecentret under nästkommande programperiod (2025–2029), till en projektledarutbildning i mitten av december. Det gäller även för organisationer som har så kallade projekt utan administration.

Syftet med utbildningen är att du som idag är projektaktiv – eller som planerar att starta ett projekt – ska få de kunskaper som behövs för att leda, följa upp och redovisa projekt inom Palmecentrets internationella program.

Vi önskar att alla som har projekt via Palmecentret går utbildningen någon gång under programperioden. Och även du som tidigare har gått en projektledarutbildning är varmt välkommen för att uppdatera dina kunskaper och bidra med din erfarenhet.

 

VAR: Vi kommer att hålla till på Rönneberga kursgård som ligger naturnära beläget på Lidingö utanför Stockholm. Palmecentret står för kost och logi under utbildningen. Reser ni från utanför Stockholm med tåg eller buss kan vi ersätta er för detta.

NÄR: 9–10 december, 2023. Anmäl dig senast den 6 november!

 

Anmäl dig här

Mer information