Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Samarbete mellan S-kvinnor och Ikhwezi Women's Support Centre i Sydafrika.
Publicerad 2023-10-13
Alla notiser för mo:s

Lämna in intresseanmälan för internationella projekt

Vill ni som medlemsorganisation i Palmecentret driva ett internationellt projekt? Lämna då in en intresseanmälan senast den 1 december. Under hösten och vintern bjuds det också in till inspirations- och utbildningsträffar.

Vill ni som medlemsorganisation i Palmecentret driva ett internationellt projekt? Då kan ni lämna in en intresseanmälan senast den 1 december.

Läs mer här!

Skicka in anmälan här


I samband med Palmedagen den 18 november, bjuds våra medlemsorganisationer in till en efterföljande inspirationsdag den 19 november!

Är din organisation intresserad av att engagera er praktiskt i Palmecentrets internationella program-verksamhet? Driver ni kanske redan ett internationellt projekt genom oss och vill fortsätta göra det under kommande år? Förläng då helgen och kombinera lördagens Palmedag med en praktisk MO-dag dagen efter. Palmecentret bjuder då in våra medlemsorganisationer till en inspirationsdag för hur ni kan lyfta ert internationella engagemang inom er förening, avdelning, distrikt eller förbund.

Anmäl intresse genom att mejla till Roshan Rydell (roshan.rydell@palmecenter.se).

Palmecentret står för rese- eller boendekostnader för er som kommer lång väg (och missa inte att också anmäla er till Palmedagen, lördagen den 18 november).


Välkommen på Palmecentrets projektledarutbildning den 9-10 december!

Projektaktiv eller planerar att bli?

Nu bjuder vi in dig som är engagerad i projektverksamhet genom Palmecentret, och dig som planerar att starta upp ett internationellt projekt via Palmecentret under nästkommande programperiod (2025–2029), till en projektledarutbildning i mitten av december. Det gäller även för organisationer som har så kallade projekt utan administration.

Den 9-10 december på Rönneberga kursgård, Lidingö. Anmäl dig senast den 6 november!

Läs mer