Växla språk / Change language ENG
Stöd oss  

Stöd oss

Swisha ett valfritt belopp till

123 24 060 72

Fler sätt att stöjda oss »

Tack för ditt stöd!

Olof Palmes Internationella Center

Gör mer demokrati
Runt om i världen ser vi hur auktoritära krafter angriper frihet och jämlikhet. Vårt svar är att organisera, utbilda och stärka folkrörelser runt om i världen. Vanliga människor som tillsammans kämpar för demokrati och mänskliga rättigheter. Helt enkelt internationell solidaritet som motkraft.

Bli månadsgivare

Ge en gåvaTillsammans gör vi mer demokrati

UKRAINA: Folkrörelserna som organiserar hjälpen

Kateryna Izmailova saknar sina barn som är kvar i Tyskland hos sin farmor. Själv har hon valt att återvända till Kiev för att hon har viktiga uppgifter att sköta i sitt hemland, bland annat att se till att stödet från Olof Palmes Internationella Center används på ett bra sätt.

FILIPPINERNA: Från slavarbete till facklig ledare

Novy och Maia är ledande inom United, det filippinska facket för hushållsarbetare. Facket organiserar endast omkring 2 000 av landets cirka 1,8 miljoner hushållsarbetare. Men bara att det finns en organisation som ger röst åt hushållsarbetare i media och i förhandlingar med myndigheterna är av betydelse.

NAMIBIA: "Stödet gör oss starkare"

– Tack vare Olof Palmes Internationella Center har vi fått internationellt stöd och uppmärksamhet. Och möjligheter att knyta kontakter med andra nätverk i Afrika och globalt, vilket gör oss starkare och underlättar vårt arbete, säger Nadia April från Women’s Leadership Centre i Namibia.

Kom igång

Så här kan du engagera dig

Så här kan din organisation engagera sig

MO Academy - för aktiva i medlemsorganisationer